'PSG slaat grote slag: ploegmakker Lukaku bij Inter komt voor 65 miljoen'

'PSG slaat grote slag: ploegmakker Lukaku bij Inter komt voor 65 miljoen'

13-07-2022 15:45
0

Milan Skriniar is hard op weg naar Paris Saint-Germain, meldt L'Équipe. De Slowaakse verdediger en ploegmakker van Romelu Lukaku bij Internazionale moet de tweede miljoenenversterking voor de Franse kampioen worden.

Skriniar stond in de belangstelling van Chelsea, maar PSG toont zich slagvaardiger: de nieuwe technisch directeur Luis Campos heeft de 27-jarige verdediger over de streep getrokken. Skriniar kost naar verluidt 65 miljoen euro, inclusief vijf miljoen aan bonussen. De verwachting is dat de transfer later deze week wordt afgerond, voordat PSG op trainingskamp gaat in Japan.

Het is al langer bekend dat Skriniar Inter zou verlaten. Zijn contract loopt volgend jaar af en hij weigerde te verlengen. Aanvankelijk werd er ingezet op een transfersom van tachtig miljoen euro, maar de laatste weken besloot de Italiaanse club in te binden. Skriniar (27) kwam in 2017 over van Sampdoria en ontwikkelde zich bij Inter tot een absolute topverdediger.

PSG versterkte zich deze zomer al met Vitinha, die voor 41,5 miljoen euro overkwam van FC Porto. Ook Gianluca Scamacca (Sassuolo) moet de overstap maken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie