'STVV legde al twee aanbiedingen neer in Gent, ook Charleroi aast op Bruno'

'STVV legde al twee aanbiedingen neer in Gent, ook Charleroi aast op Bruno'

11-07-2022 16:16
6

Het staat vast dat de dagen van Gianni Bruno bij KAA Gent geteld zijn. Met nieuwkomer Hugo Cuypers en verder Laurent Depoitre en Tarik Tissoudali staan al zeker drie spitsen boven hem in de rangorde van Hein Vanhaezebrouck. Een verhuis binnen de Jupiler Pro League is een realistische mogelijkheid.

Volgens journalist Sacha Tavolieri staan de clubs namelijk in de rij om Bruno over te nemen van Gent, ook vanuit de eigen competitie. De vurigste aanbidder schijnt Sint-Truiden te zijn. De Kanaries hebben naar verluidt zelfs al twee aanbiedingen neergelegd in de Ghelamco Arena, maar die werden even vaak van tafel geveegd. Mogelijk loopt er snel een derde, verbeterd voorstel binnen.

Als STVV in het zand zou bijten, weet Sporting Charleroi misschien wel te profiteren. Ook De Zebra's volgen de situatie van Bruno immers op de voet op. Die werd vorige zomer nog maar ingelijfd door Gent, na een uitstekend seizoen bij SV Zulte Waregem met onder meer twintig competitiegoals. Zijn doortocht in de Arteveldestad is echter uitgedraaid op een fiasco. Al vroeg blesseerde Bruno zich zwaar, waarna hij zich nooit meer in de ploeg wist te knokken. Verder dan 320 competitieminuten kwam de spits bijgevolg niet.