UPDATE: 'Milan versnelt voor De Ketelaere, Ziyech moet geduld hebben'

UPDATE: 'Milan versnelt voor De Ketelaere, Ziyech moet geduld hebben'

08-07-2022 00:01 Laatste update: 11-07-2022 22:12
49

AC Milan hoopt nog altijd Charles De Ketelaere te halen. De Rossoneri bereiden een tweede bod voor op de speler van Club Brugge. AC Milan is ook nog altijd bezig met Hakim Ziyech van Chelsea. 

Dat weet transferexpert Fabrizio Romano te melden. AC Milan werd het afgelopen seizoen voor het eerst in elf jaar tijd weer eens landskampioen en is ook actief bezig op de transfermarkt. Ziyech en De Ketelaere gelden als twee topprioriteiten voor de Milanese club. Ziyech vertrok in 2020 bij Ajax en arriveerde voor ongeveer veertig miljoen euro in Londen. De aanvallende middenvelder kon zich de afgelopen twee seizoenen echter niet onderscheiden bij The Blues en kwam het afgelopen seizoen 23 keer in actie in de Premier League. Het contract van Ziyech loopt tot 2025 door in Londen.

De 21-jarige De Ketelaere staat in de belangstelling van veel wat Eurpese clubs. Milan deed eerder een bod van naar verluidt twintig miljoen euro plus bonussen, maar Club Brugge bedankte vriendelijk. Naast Milan is Leeds United ook geïnteresseerd in de Rode Duivel, maar dat ziet CDK niet meteen zitten. AC Milan is zich nu aan het voorbereiden op een tweede bod. De Ketelaere ligt tot 2024 vast in Brugge.

Update: Op vrijdag kwam Romano met een update. Volgens de Italiaanse journalist schieten de gesprekken tussen Club Brugge en AC Milan op. Het eerste bod van 20 miljoen euro werd door Club Brugge niet aanvaard. Nu praten beide partijen dus opnieuw. 

Update: In Italië klinkt het dat AC Milan een versnelling hoger schakelt om De Ketelaere in huis te halen. De Serie A-club zou nu met een bod van dertig miljoen euro Club Brugge willen overtuigen om CDK te laten gaan. Voor Ziyech maakt Milan minder haast. De Chelsea-speler moet wachten op betere omstandigen. Dat meldt de Italiaanse journalist Daniele Longo.