Club Brugge verslaat Beerschot in oefenwedstrijd, Nsoki deelt kopstoot uit

Club Brugge verslaat Beerschot in oefenwedstrijd, Nsoki deelt kopstoot uit

2 juli - 18:06 Laatste update: 18:30
17

Zaterdag oefenden Club Brugge en Beerschot tegen elkaar. De landskampioen haalde het met 2-1 van de laatste van vorig seizoen in 1A. Een rode kaart van Stanley Nsoki ontsierde de partij. 

In het Belfius Basecamp namen Club Brugge en Beershot het op tegen elkaar. Bij Blauw-Zwart vielen de basisplaatsen van onder meer Otasowie en Okereke op. Het was evenwel Nsoki die al vroeg alle aandacht naar zich toe trok. Nadat hij een sliding van Baeten kreeg te verwerken, reageerde Nsoki door een kopstoot uit te delen. Rood was zijn deel. 

Club Brugge moest verder met tien en dat was nefast voor het spelbeeld. Via een corner kon Club Brugge op voorsprong komen. Vormer vond Jutglà en de Spaanse nieuwkomer was opnieuw trefzeker in de voorbereiding. Zo gingen we na 60 minuten rusten met een 1-0 voorsprong voor Club Brugge op het bord.

In het tweede deel van de partij zagen we bij Club Brugge bijna allemaal andere namen. Enkel Sowah en Shinton bleven staan. Die laatste moest zich nadien omdraaien na een doelpunt van Goossens. Met een vrije trap bezorgde Servais in de 105e minuut Club Brugge alsnog de zege. 

Basiself Club Brugge: Shinton, Nsoki, Otasowie, Mata, Meijer, Nusa, Balanta, Vormer, Sandra, Jutglà en Okereke (30’ Sowah).
Invallers Club Brugge: Shinton, Mondele (90’ Sylla), Hautekiet, Ricca, Sabbe, Audoor, Engels, Mbamba, Talbi (90’ Vermant) en Sowah (90’ Servais).
Basiself Beerschot: Vanhamel, Van den Bergh, Matthys, Quirynen, Radic, Vaca, Weymans, Abdullahi, Sebaoui, Rigo en Baeten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie