Courtois laat de Champions League trofee tattoeëren op zijn lijf

Courtois laat de Champions League trofee tattoeëren op zijn lijf

26-06-2022 13:54
10

Op 28 mei 2022 won Thibaut Courtois en Real Madrid de Champions LEague finale tegen Liverpool FC. Een moment dat voor eeuwig in het geheugen van Courtois gegrift zal staan. Mocht hij het toch op zijn oude dag ooit vergeten, dan staat het nu ook gegrift op zijn huid. 

De Rode Duivel, die trouwens de man van de match was, heeft een tatoeage laten zetten ter herinnering van zijn topprestatie in de finale van de Champions League. Dit liet hij hoogstpersoonlijk weten op zijn instagram-account. De tatoeage heeft een aantal details zoals een muur in doel en de letters ‘TC1’. De muur verwijst uiteraard naar zijn bijnaam ‘El Muro’ die hij in de finale eer aan deed. De letters ‘TC1’ verwijzen dan weer naar zijn naam en rugnummer, kwestie van niet te vergissen op wiens lijf de tattoo gekerfd staat. 

De prestatie van Courtois tijdens de finale was memorabel, zijn tatoeage is net zoals die prestatie tijdloos. Sinds 2004 slaagde geen enkele doelman erin om meer saves te verrichten in een Champions League-finale. Het waren zeker niet allemaal pluk balletjes, integendeel. Courtois maakte de ene snoekduik na de andere om de sterren van Liverpool te stoppen. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FINELINE TATTOOS BY LARISSA (@tattooboutiquelarissa)