'Antwerp is nog niet klaar na komst Janssen, Lukebakio en Alderweireld'

'Antwerp is nog niet klaar na komst Janssen, Lukebakio en Alderweireld'

17-06-2022 07:31
27

Bij Royal Antwerp FC belooft het nog een drukke zomer te gaan worden. De club staat op het punt om Vincent Janssen in huis te halen en werd ook al gelinkt aan Toby Alderweireld en Dodi Lukebakio. Daar lijkt het ook niet bij te gaan stoppen.

Het is welbekend dat Paul Gheysens bijzonder ambitieus is en zo snel mogelijk de titel wil pakken. Hij is dan ook bereid om stevig te investeren. Niet alleen met de drie hierboven genoemde namen. Zo weet Het Nieuwsblad dat Antwerp nog van plan is om er een "topmiddenvelder" bij te halen.

Om wie het gaat is echter niet bekend. Antwerp haalde afgelopen zomer al Radja Nainggolan in huis, al kon die niet echt helemaal overtuigen. Op het middenveld kan Antwerp dus wel wat vers bloed gebruiken. Dat beseft men ook bij The Great Old, dat dan ook van plan is om zich daar nog te gaan versterken.

Daarnaast staat Antwerp ook nog op het punt om het contract van Faris Haroun te gaan verlengen, die aan het einde van de vorige campagne zich opnieuw in de basis wist te werken.