UPDATE: ‘Club Brugge blijft in de race voor Nielsen en krijgt concurrentie’

UPDATE: ‘Club Brugge blijft in de race voor Nielsen en krijgt concurrentie’

13 mei - 08:11 Laatste update: 13 mei - 08:11
31

Casper Nielsen werd door commentator Peter Vandenbempt al in verband gebracht met Club Brugge en Het Laatste Nieuws gaat nog een stapje verder. Blauw-Zwart zou al inlichtingen hebben gevraagd over de middenvelder. Er liggen echter ook buitenlandse clubs op de loer.

Nielsen is dit seizoen één van de sterkhouders op het middenveld van Union SG en Club Brugge is alvast gecharmeerd van de Deen. Blauw-Zwart zoekt nog een bijkomende middenvelder en denkt onder meer aan Nielsen.

De waarde van de 28-jarige Deen bedraagt 4,5 miljoen euro, maar de entourage denkt dat hij voor minder kan worden gehaald. Union SG zou hebben beloofd aan Nielsen een toptransfer niet in de weg te staan met het oog op zijn WK-kansen.

Bij Club Brugge staat Nielsen voorlopig enkel nog maar op het lijstje, maar er liggen ook buitenlandse kapers op de kust. Vooral het Italiaanse Lazio zou Nielsen willen overnemen. Er zou ook interesse zijn uit de Engelse Premier League en Frankrijk

Update: Club Brugge blijft in de race voor Casper Nielsen van Union SG, dat meldt journalist Ekrem Konur. Er zouden ook clubs uit Italië en Frankrijk geïnteresseerd zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie