Mazzu gelooft in aanvallende kwaliteiten Union SG: “Ze zijn nu wel klaar”

Mazzu gelooft in aanvallende kwaliteiten Union SG: “Ze zijn nu wel klaar”

10-05-2022 18:45
3

Union SG vindt al twee wedstrijden op rij de weg naar doel niet. Felice Mazzu panikeert echter niet en is ervan overtuigd dat zijn aanvallers klaar zijn voor de verplaatsing naar Club Brugge.

Union scoorde twee wedstrijden geleden nog drie keer tegen Anderlecht. “Er wordt trouwens vaak gezegd dat het al een tijdje bezig is dat we moeilijker scoren, maar tegen Anderlecht deden we drie keer de netten trillen. Waarom we woensdag wel weer zullen scoren? Omdat mijn aanvallers meer dan voldoende kwaliteiten hebben. Tegen Antwerp en Brugge maakten ze de foute keuzes, maar ze zijn klaar om nu wel juiste beslissingen te nemen.”

Er wordt veel gezegd en geschreven over de penaltymisser van Dante Vanzeir, maar voor Mazzu is dat hoofdstuk afgesloten. “Maandag heb ik hem nog gerust gelaten, maar dinsdag heb ik wel met hem gepraat zodat hij de knop kan omdraaien. De match van zondag is gedaan, en nu moet hij er niet te veel meer over nadenken. Iedereen heeft hem gesteund, en nu moet hij vertrouwen hebben voor de wedstrijd van woensdag”, citeert Het Nieuwsblad de coach van Union.