OFFICIEEL: Holzhauser kondigt zijn afscheid bij Beerschot aan

OFFICIEEL: Holzhauser kondigt zijn afscheid bij Beerschot aan

05-05-2022 14:52
3

Zoals verwacht heeft Raphael Holzhauser zijn laatste wedstrijd voor Beerschot al gespeeld. Op Instagram heeft de Oostenrijker zijn vertrek bij de Antwerpse club aangekondigd.

In de zomer van 2019 haalde Beerschot Holzhauser in huis. In Antwerpen dwong de middenvelder samen met zijn ploegmaats promotie naar de Jupiler Pro League af. Vorig seizoen begon Holzhauser bij de promovendus sterk aan het seizoen. Hij was zelfs een van de kanshebbers voor de Gouden Schoen. Dit seizoen was evenwel minder fraai. De rol van Holzhauser binnen de ploeg werd almaar minder belangrijk en Beerschot kon de degradatie niet vermijden.

Bij Beerschot had Holzhauser nog een contract tot medio 2023, maar dat zal hij niet uitdienen. Meer dan waarschijnlijk is de middenvelder op weg naar Oud-Heverlee Leuven. Op Instagram liet Holzhauser een boodschap na voor zijn fans. 'Na drie jaar komt er een einde aan een mooi hoofdstuk', schrijft de speler. 'Ik zal altijd mooie en bijzondere herinneringen overhouden aan de club.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Raphael Holzhauser (@raphaa26)