Mazzu blijft kalm na remise: “Vier op zes is goed voor Union SG”

Mazzu blijft kalm na remise: “Vier op zes is goed voor Union SG”

01-05-2022 17:44

Union SG speelde gelijk op het veld van Royal Antwerp, maar Felice Mazzu blijft kalm. Club Brugge speelt later op de avond tegen RSC Anderlecht.

Union drukte in de slotfase nog flink door, maar de leider kon niet scoren. “Ja, het zijn twee verloren punten als je kijkt naar de laatste 20 minuten en alle kansen die we missen. Maar als je in het begin van het seizoen zei dat we de Champions’ play-offs zouden spelen en met een 4 op 6 zouden zouden beginnen tegen zulke kwaliteitsvolle tegenstanders, dan waren we zeer tevreden geweest. Het is waar dat we konden winnen, we misten efficiëntie, maar we moeten heel sereen zijn. Want 4 op 6 in deze play-offs is goed”, citeert Het Nieuwsblad.

Vooral Deniz Undav en Dante Vanzeir lieten kansen liggen. “Undav en Vanzeir hebben al het hele jaar veel gescoord voor ons, dus ik denk dat we hen de gemiste kansen van vandaag kunnen vergeven. We waren goed in de organisatie, fysiek waren we sterk op het einde. We maakten wel wat foutjes wanneer we op hoekschoppen moesten verdedigen. Hoe ik de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge ga kijken vanavond? Al zittend (lacht). Ik hoop dat Club Brugge punten laat liggen.”