Buchanan scoort zijn eerste voor Club Brugge: En dan zijn we kampioen

Buchanan scoort zijn eerste voor Club Brugge: "En dan zijn we kampioen"

24-04-2022 18:30
3

Tajon Buchanan werd zondag de held van Club Brugge door het enige doelpunt te scoren in de gewonnen partij tegen Royal Antwerp FC. Voor de Canadees ook zijn eerste treffer in Brugse loondienst. En dat net op een belangrijk moment.

"Ik ben tevreden met mijn eerste treffer", reageerde Buchanan op de website van Club Brugge. "Hij telde en ik ben blij met de overwinning vandaag. Het is altijd goed om doelpunten te scoren als aanvallende speler. Mijn eerste doelpunt kwam er op een speciaal moment", geeft hij aan.

Door de overwinning begint Club Brugge ook bijzonder goed aan de Champions' Play-Offs, al maakte Antwerp het de Bruggelingen zeker niet makkelijk. "Het was een moeilijke wedstrijd, net zoals alle wedstrijden in deze Champions’ play-offs moeilijk zullen zijn", beaamt Buchanan.

De Canadees weet ook hoe belangrijk die drie punten kunnen zijn. "We houden de focus bij onszelf en we spelen onze eigen matchen. We proberen die te winnen en we nemen het wedstrijd per wedstrijd. Er blijven er nog vijf over. Als we die allemaal winnen, dan zijn we kampioen", besluit hij.