De Condé laat zich uit over de toekomst van trainer Storck bij Genk

De Condé laat zich uit over de toekomst van trainer Storck bij Genk

22-04-2022 08:30
3

Bij KRC Genk wil men volgend seizoen een pak beter presteren en weer meestrijden voor minstens een plekje in de Champions' Play-Offs. Zal dat ook met coach Bernd Storck aan het roer zijn?

De Duitser werd aangetrokken na het ontslag van John van den Brom, maar kon niet meteen voor verbetering zorgen bij de Limburgers. Of hij ook bij de club zal blijven, is nog niet helemaal duidelijk. "Die gesprekken moeten we nog voeren", vertelt Head of Football Dimitri De Condé bij Het Laatste Nieuws.

De Condé heeft samen met voorzitter Peter Croonen al een vergadering gepland om de toekomst te bespreken. Onder Storck werd het bij Genk niet beter, maar dat lijkt hem niet kwalijk genomen te worden. "We beseffen dat het ook geen makkelijke opdracht is geweest voor deze trainer. Bovendien heeft hij zelf ook een belangrijke stem over zijn toekomst", klinkt het.

Storck was in totaal achttien wedstrijden coach van Genk, waarvan er negen werden gewonnen. Hij verloor ook zeven keer met Genk en speelde twee keer gelijk.