Gaat sterkhouder weg bij KV Oostende? Staat nog niets vast

Gaat sterkhouder weg bij KV Oostende? "Staat nog niets vast"

10-04-2022 13:00

Het seizoen van KV Oostende is afgelopen. De vraag is wel hoe de kern er volgend seizoen uitziet. Frederik Jäkel is alvast een grote kanshebber om te vertrekken. 

Jäkel werd twee seizoenen gehuurd van RB Leipzig, maar die periode is nu afgelopen. "Er staat nog niks vast voor volgend seizoen", vertelt hij op de officiële website. "Ik vond het ook belangrijk om eerst hier het seizoen op een goeie manier af te sluiten vooraleer ik kan kijken naar de toekomst. Ik blijf hier nog tot en met begin mei meetrainen, daarna zie ik wel."

Jäkel beseft dat hij ook volgend seizoen moet spelen. "Ik wil vooral volgend seizoen een ploeg die me kansen geeft. Ik ben nu 21 jaar dus is het belangrijk dat ik veel kan spelen. Het hoeft dus niet perse een groot team te zijn, gewoon een team dat vertrouwen in me heeft en waar ik de juiste kansen krijg. Wie weet blijft dat wel KVO?"

Jäkel greep dit jaar net naast de Puis Verbiest Trofee, de prijs voor beste speler van het jaar bij KV Oostende. De fans kozen voor Maxime D'Arpino, met Jäkel op de tweede plaats.