Gazetto dello Sport: Lukaku in contact over terugkeer naar Inter Milan

Gazetto dello Sport: "Lukaku in contact over terugkeer naar Inter Milan"

06-04-2022 10:15
3

Opnieuw een gerucht over een mogelijke overstap van Romelu Lukaku. De geruchten zullen tot aan de zomer niet gaan liggen, zoveel is zeker. Volgens de Italiaanse pers dringt Lukaku aan op een terugkeer naar Internazionale

De Rode Duivel is niet langer gelukkig bij Chelsea en zou volgens de Gazetto dello Sport graag terugkeren naar Milaan. Lukaku zit al enkele weken op de bank bij Chelsea FC en is niet gelukkig met zijn situatie in Londen. Hij werd afgelopen zomer voor ongeveer 115 miljoen euro overgenomen, maar nu zou de Rode Duivel zijn vertrek al kunnen forceren. 

Volgens de Gazetto doet de aanvaller er alles aan om terug te keren naar Inter, waar hij in de afgelopen twee seizoenen erg succesvol was. De kop in de Gazzetta dello Sport van woensdag was "Een ster roept om een ster", met een foto van de Rode Duivel. De kop luidt: "Lukaku's lobby gaat door: hij heeft Inter gebeld om te vragen terug te keren". 

De Gazetto legt uit dat "Lukaku zich steeds ongemakkelijker voelt bij Chelsea en zijn contacten met zijn vroegere club aan het uitbreiden is, in de hoop er een plekje te vinden.” Het zou volgens de krant ook goed zijn met het oog op het WK in Qatar. "Martinez een terugkeer naar een 'bevriende' club voor de aanvaller in de aanloop naar het WK zou verwelkomen."