Boskamp over Clement: “Ik zie Antwerp het volgend seizoen wel proberen”

Boskamp over Clement: “Ik zie Antwerp het volgend seizoen wel proberen”

19-03-2022 13:13
5

Philippe Clement heeft het tij vooralsnog niet kunnen keren bij AS Monaco. De Monegasken werden in de beker uitgeschakeld en liggen nu ook uit Europa. Johan Boskamp geeft zijn kijk op de situatie.

De Franse media is niet mals voor Clement, weet Boskamp. “Hij heeft het daar moeilijk, ja. Je merkt dat de Franse pers begint te zeiken. 'Le Petit Belge', noemde een krant hem. Zij vinden dat er niks veranderd is sinds zijn komst en dat Monaco blijft worstelen met dezelfde problemen. Nu zijn ze ook nog eens Europees uitgeschakeld.”

Boskamp voorspelt weinig goeds voor de voormalige coach van Club Brugge. “Ik weet niet voor hoe lang hij getekend heeft, maar het ziet er niet goed uit. Hij reageerde nu ook nog eens geïrriteerd op een persconferentie. Flippie heeft altijd de wind in de zeilen gehad. Bij Waasland-Beveren, Genk en Club Brugge liep het meestal op rolletjes.”

Lonkt een terugkeer naar de Belgische velden? “Voor het eerst zit het tegen en dan krijg je kritische vragen. Dat is even wennen. Al zal voor Clement altijd een zitje beschikbaar zijn in de Belgische top. Ik zie een Antwerp het volgend seizoen wel met 'm proberen.”