Veel interesse, maar geen Beerschot-vertrek voor Sebaoui: We zijn niet bang

Veel interesse, maar geen Beerschot-vertrek voor Sebaoui: "We zijn niet bang"

14-03-2022 17:04
3

K. Beerschot V.A is zeker van de degradatie en moet zich dus opmaken voor een nieuw seizoen in Eerste Klasse B. Dat betekent dat het ook enkele sterkhouders dreigt te zien vertrekken. Ook jonkie Ilias Sebaoui?

De jonge middenvelder brak de laatste weken helemaal door bij Beerschot en werd al snel één van de publiekslievelingen. Er zullen deze zomer ongetwijfeld kapers op de kust zijn, maar bij Beerschot vreest men een vertrek niet.

"Ik ben niet bang dat Ilias zal vertrekken", zegt voorzitter Francis Vrancken in Gazet van Antwerpen. "Ik ben er zeker van dat zijn ouders en hijzelf weten dat een verlengd verblijf Beerschot het beste is voor zijn ontwikkeling."

In Eerste Klasse B moet Sebaoui volgend seizoen ook één van de grote sterkhouders gaan worden bij Beerschot. "Ik verwacht volgend jaar een ontketende Sebaoui die ons aan de promotie helpt. Ik verwacht veel van volgend seizoen. Beerschot hoort in 1A thuis", besluit Vrancken.

De twintigjarige Sebaoui moest lange tijd wachten op een basisplek bij Beerschot, waar hij dit seizoen wel elf keer voor uitkwam. Daarin was hij goed voor drie doelpunten. Bij Beerschot heeft hij ook nog een contract tot medio 2025.