Gent op de hielen van de top vier: Uiteraard kijken we naar wat de rest doet

Gent op de hielen van de top vier: "Uiteraard kijken we naar wat de rest doet"

14-03-2022 08:00 Laatste update: 08:15
7

KAA Gent is nog in de running voor een Play-Off 1-ticket en liet op speeldag 31 geen steek vallen tegen Beerschot (0-2). Alessio Castro-Montes, die goed was voor een assist, reageerde tevreden na de wedstrijd.

Castro-Montes stelde dat het belangrijk was om de 0-1 te maken tegen een Beerschot dat volgens hem goed in blok stond. "Zo konden we hen uit hun tent lokken." Gent schreef op haar webstek dat Castro-Montes zei dat je matchen tegen Beerschot niet wint als je je niet voor 100% inzet. "En dat hebben we vandaag gelukkig wel gedaan.”

Door de overwinning tegen Beerschot naderen de Buffalo's tot op één punt van Antwerp dat op plaats vier staat. Castro-Montes stelde dat zijn ploeg zo veel mogelijk moet winnen en bij Gent zullen ze natuurlijk hopen op rechtstreekse concurrenten voor die Play-Off 1 tickets. "Uiteraard kijken we naar wat de rest doet", zei Castro-Montes die zei dat de volgende wedstrijd tegen Anderlecht een hele belangrijke wordt. Nadat de Buffalo's donderdag tegen PAOK spelen, ontvangen ze zondag RSC Anderlecht.