Ik wil met Club Brugge nog voor de Play-Offs enkele punten inlopen op Union

"Ik wil met Club Brugge nog voor de Play-Offs enkele punten inlopen op Union"

04-03-2022 11:50 Laatste update: 11:59
24

Bij de podcast van Eleven Insiders was Union-doelman Anthony Moris te gast en werd ook Club Brugge-doelman Simon Mignolet via video-call aan het woord gelaten. Hij had het over het puntenverschil van Club Brugge ten opzichte van leider Union. 

Er werd hem gevraagd of hij liever de jager was om zoals nu jacht te maken op Union, of liever de prooi was zoals dat de afgelopen jaren het geval was met Club. "Liefst de prooi natuurlijk", sprak Mignolet duidelijk. "Ik had liever zeven punten voorsprong op Union gehad dan zeven punten achterstand."

Club Brugge kroop na het gelijkspel van Union en de eigen overwinning tegen Antwerp iets dichter bij de koppositie. "Het is maar zeven punten, dus dat is een stap in de goede richting, maar het blijft een groot verschil." Mignolet voegde eraan toe dat hij hoopte om ook voor de Play-Offs nog enkele punten in te lopen op Union. 

Op speeldag 30 trekt Club Brugge naar RFC Seraing. Union maakt de verplaatsing naar het Guldensporenstadion waar KV Kortrijk wacht. Blauw-Zwart telt 57 punten, les Unionistes 64.