Ontgoocheling bij Beerschot, ervaren rot spreekt duidelijke taal

Ontgoocheling bij Beerschot, ervaren rot spreekt duidelijke taal

03-03-2022 08:00

Beerschot heeft haar inhaalmatch tegen Standard met 1-0 verloren. Van de 29 competitiewedstrijden verloor het er dit seizoen al 21. Jan Van den Bergh wordt er stilaan moedeloos van en spaart zijn kritiek niet.

"Ik merk niet bij iedereen dezelfde drang om alles te geven en die match te winnen", klinkt het bij Gazet Van Antwerpen. Dat maakt het moeilijk. Het was gewoon over de hele lijn opnieuw niet goed genoeg. Standard verkeert net als wij niet in goeie vorm en viel dan ook nog eens met tien. Dan mag je verwachten dat we onze voet ernaast zetten en niet verliezen. Zuur dat het niet gelukt is. Weer een match minder om ons te redden. Schrijnend."

Na de pauze was Beerschot nochtans dominant. "Zeker in de tweede helft heb ik de aanvallers van Standard bijna niet meer gezien en speelden we de hele tijd op hun helft. Er kwamen genoeg kansen, waarvan we er toch op z'n minst eentje hadden moeten scoren, maar we hebben ze allemaal de nek omgewrongen. Dat is geen verwijt naar bepaalde spelers, want iedereen heeft de kans gehad om te scoren."

Zondag gaat Beerschot nog maar eens op zoek naar een broodnodige zege. Het speelt dan tegen stadsgenoot Antwerp.