'Standard – Beerschot onder voorbehoud en zonder zes spelers'

'Standard – Beerschot onder voorbehoud en zonder zes spelers'

01-03-2022 19:00
2

Woensdag is het eindelijk tijd voor Standard – Beerschot. De Ratten zullen evenwel onder voorbehoud spelen in Luik. Daarnaast zullen sowieso zes spelers – verdeeld over de twee ploegen niet in actie mogen komen.

Normaal moesten Standard en Beerschot elkaar al treffer op 15 december. Door een staking bij de Luikse politie lukte dat evenwel niet. Beerschot hoopte daarna op een forfaitzege, maar kwam uiteindelijk van een kale reis thuis. Onterecht meent de Antwerpse club. Het speelt daarom woensdag in Luik onder voorbehoud. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. Momenteel heeft Beerschot immers een nieuwe klacht ingediend om alsnog de forfaitzege te krijgen.

Luka Elsner en Greg Vanderidt zullen woensdag ook moeten puzellen. De twee trainers mogen immers hun wintertransfers niet opstellen. Het duel dateert immers van voor de transfermarkt open was. Standard mist hierdoor Joachim Van Damme, Renaud Emond, Mathieu Cafaro en Gilles Dewaele. Bij Beerschot zijn Dante Rigo en Standard-huurling Felipe Avenatti niet speelgerechtigd.