Ex-speler weet niet wat hij ziet: Dit was Antwerp onwaardig

Ex-speler weet niet wat hij ziet: "Dit was Antwerp onwaardig"

01-03-2022 12:30
2

Antwerp speelt zondag de derby tegen Beerschot. Ex-speler Harald Pinxten hoopt op een reactie van The Great Old. Hij is geschrokken van de verloren partij op Club Brugge. 

Pinxten verwacht een derby op het scherpst van de snee. "Bij Beerschot spelen ze met het mes op de keel, terwijl Antwerp iets recht te zetten heeft voor eigen volk", klinkt het bij Gazet Van Antwerpen. "Wat we zondag zagen, was Antwerp onwaardig. Ik verwacht een duel op en soms over het randje, want de nervositeit zal enorm zijn."

Voor Brian Priske kan het wel eens de laatste match bij Antwerp worden. "Een vroeg doelpunt tegen de wankele Beerschot-defensie kan bij Priske en zijn ­spelers de druk van de ketel halen. Voor de charme van de derby’s zou het dan weer jammer zijn mocht Beerschot mede door Antwerp degraderen", besluit hij.

Pinxten speelde uiteindelijk vier seizoenen bij Antwerp, waarin hij acht keer de derby speelde. De meest memorabele was ongetwijfeld die van 2002, toen Antwerp met 5-3 won na een 0-3 achterstand.