VP 11: Van Crombrugge staat pal, Skov Olsen poeiert binnen

VP 11: Van Crombrugge staat pal, Skov Olsen poeiert binnen

28-02-2022 12:30 Laatste update: 17:00
2

Op Speeldag 29 zagen we enkele topclubs overtuigen. Zo won Club Brugge makkelijk van Antwerp en overwon KAA Gent heel wat tegenslag op Standard. Deze elf spelers sprongen bij ons in het oog. 

Van Crombrugge staat pal
Anderlecht bleef op 0-0 steken tegen OH Leuven, maar het had veel erger gekund. Vooral in de eerste helft kwam Hendrik Van Crombrugge meermaals tussen met knappe reddingen. Een glansprestatie van de Rode Duivel.

Eupen zit potdicht
Bij Eupen was Boris Lambert een sleutelpion tegen Union, dat geen vuist kon maken tegen de jonge Belg. Ook KV Oostende behaalde een clean sheet, onder meer door een sterke werk van winteraanwinst Osaze Urhoghide.

Anderlecht kon op OHL rekenen op een paar sterke momenten van Sergio Gomez. De Spanjaard zoekt terug naar zijn topniveau, maar liet zich onder meer opmerken met een schot op de paal. Alessio Castro-Montes zorgde weer voor heel wat aanvallende impulsen bij KAA Gent en gaf zelfs een assist... zij het dan voor een afgekeurd doelpunt.

De vliegende Deen
Bij Cercle Brugge raken we steeds meer gecharmeerd door Dino Hotic. De Sloveen is een 'valse trage' die een verdediging met één pass aan flarden kan spelen. Bryan Heynen speelt niet zijn beste seizoen bij KRC Genk, maar tegen KV Kortrijk was hij heer en meester op het middenveld.

Bij Club Brugge gaf Andreas Skov Olsen zijn visitekaartje af. Na een moeizaam begin tekende hij voor een assist en een schitterend doelpunt. Een speler om in het oog te houden!

Scorend drietal
Bij KAA Gent viel Tarik Tissoudali weer in positieve zin op. Zijn eerste goal werd afgekeurd, maar na de pauze was het wél bingo. Hij bezorgde KAA Gent zo een felbevochten driepunter. Bij KRC Genk was Paul Onuachu weer de belangrijkste man met een goal én een assist.

Zulte Waregem speelt een kwakkelseizoen, maar de scorende spitsen zorgen voor de redding. Deze keer tekende Jelle Vossen voor zijn vijftiende van het seizoen. Een knap aantal in een ploeg die niet draait.