Ik heb al gesproken met Martinez, het WK spelen is mijn doel

"Ik heb al gesproken met Martinez, het WK spelen is mijn doel"

22-02-2022 12:30
1

Het WK is nog ver weg, maar toch kriebelt het al bij heel wat Belgische spelers. Eén van hen is Amadou Onana, die zich heel graag in de gratie wil spelen van Roberto Martinez. 

Martinez kent de middenvelder van Lille al goed. "Deze zomer hebben we kort gepraat over mijn toekomst", zo laat Onana optekenen bij Gazet Van Antwerpen. "Dat gebeurde op initiatief van meneer Martinez, die zich erg betrokken toonde. Ik apprecieerde dat enorm, het gaf vertrouwen."

Martinez houdt zeker en vast rekening met Onana. "De bondscoach weet dat ik de doelstelling heb om erbij te zijn op het WK in Qatar, maar ik focus nu op mijn prestaties bij Lille en de nationale U21. Tijdens de interlandbreak in maart spelen we een cruciale EK-kwalificatiematch tegen Denemarken, dat is nu mijn prioriteit. De rest volgt wel vanzelf als ik het goed doe."

Onana stond afgelopen zomer ook in de belangstelling van Club Brugge. Hij gaf echter de voorkeur aan een avontuur in de Ligue 1. Vorig seizoen speelde hij nog bij Hamburger SV.