'Naast RSC Anderlecht toont ook KAA Gent interesse in Fenerbahçe-doelman Özer'

'Naast RSC Anderlecht toont ook KAA Gent interesse in Fenerbahçe-doelman Özer'

16-02-2022 23:40
2

KAA Gent zit al even met het 'probleem Sinan Bolat' en lijkt de Turkse doelman komende zomer gratis te zien vertrekken. Bij Gent lijkt men al te rekenen op een vertrek en zoekt men naar een vervanger, maar dat kan slecht nieuws voor RSC Anderlecht betekenen.

Na de storm rond Bolat nam Davy Roef de plek in doel in en wist hij ook te overtuigen bij Gent. Toch zoeken de Buffalo's naar een concurrent en is men daarbij uitgekomen op Berke Özer. In Turkse media valt te lezen dat Gent de doelman volgende zomer in huis wil halen.

Dat kan slecht nieuws betekenen voor Anderlecht, dat ook in verband werd gebracht met Özer. De Turkse doelman zou bij paars-wit de mogelijke opvolger voor Hendrik Van Crombrugge moeten worden, maar kan nu dus ook kiezen voor Gent.

Sinds de zomer van 2018 staat Özer op de loonlijst van Fenerbahce SK. De Turkse topclub stuurde de doelman in de seizoenen 2019-2020 en 2020-2021 naar België om ervaring op te doen. Bij Westerlo speelde hij 45 duels in de Proximus League. Ook stond Özer één keer tussen de palen in een match van de Beker van België.