Enorme voorsprong van Union, maar Club Brugge blijft geloven in een titel

Enorme voorsprong van Union, maar Club Brugge blijft geloven in een titel

13-02-2022 13:23
17

Club Brugge moet zich zondag absoluut zien te herpakken en de drie punten pakken tegen Sporting Charleroi. In eigen land blijft het Union maar zien winnen en heeft ook Antwerp inmiddels een voorsprong genomen. Toch blijft men bij Club Brugge geloven in een titel.

Het ziet er steeds meer naar uit dat de titel dit seizoen niet voor Blauw-Zwart zal zijn. Toch wil Jack Hendry niet uitsluiten dat de eindwinnaar ook deze campagne Club Brugge gaat zijn. Al beseft hij dan ook dat er punten gepakt moeten worden.

"We staan nu met een nieuwe coach voor een nieuwe uitdaging. Het is heel belangrijk dat we allemaal samenblijven, de coach en de spelers, zij die spelen en zij die niet spelen, om zo weer een sterk team te vormen dat voor de prijzen kan spelen", geeft hij aan bij De Zondag.

En als alle puzzelstukken in elkaar vallen, dan kan Club Brugge volgens Hendry opnieuw gaan vieren. "Met die teamspirit en die honger, focus en vastberadenheid zijn we nog altijd in staat om de titel en de beker te winnen", besluit hij.

Na de overwinning van RSC Anderlecht op zaterdag is Club Brugge naar een vierde plek in de stand gezakt. Het telt inmiddels twaalf punten achterstand op leider Union.