Odjidja (KAA Gent) is klaar voor zoveelste rentree: Een mechanisch probleem

Odjidja (KAA Gent) is klaar voor zoveelste rentree: "Een mechanisch probleem"

05-02-2022 11:30
4


KAA Gent hoopt komende zondag na het verlies in eigen huis nog eens een driepunter te pakken tegen Club Brugge. In die partij kunnen de Buffalo's weer rekenen op Vadis Odjidja, die er na blessureleed opnieuw bij is.

Odjidja viel eind december opnieuw uit bij KAA Gent en moest opnieuw revalideren. De middenvelder is nochtans ontzettend belangrijk voor de Buffalo's. De laatste zeven wedstrijden met hem in de basis werden gewonnen, de laatste zeven zonder hem gingen verloren.

Het belang van Odjidja kan dus niet onderschat worden. Al blijft hij zoals wel vaker sukkelen met blessures. Dat moet nu echter opgelost zijn. "Deze keer heb ik geluisterd naar de dokter en de kine's, zonder te forceren", vertelt Odjidja in Het Laatste Nieuws.

De middenvelder van Gent deed daarvoor een beroep op hulp uit het buitenland. "Het ging om een mechanisch probleem in enkels, knieën en heupen. Dat probleem is er nu niet meer, zodat het niet meer zou moeten voorkomen. Het ziet ernaar uit dat ik mijn lichaam nu weer 100% kan benutten", geeft hij aan.

Odjidja kwam dit seizoen 31 keer in actie voor Gent. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en twee assists.