'Gent maakt nog werk van aanvaller, licht vraagtekentje bij aanwinst Torunarigha'

'Gent maakt nog werk van aanvaller, licht vraagtekentje bij aanwinst Torunarigha'

29-01-2022 11:11
4

Maandagavond sluit de winterse transfermarkt onherroepelijk haar poorten, althans in België. Reken maar dat een heleboel clubs uit de Jupiler Pro League de komende uren nog op zoek gaan naar een witte merel. Zo aast KAA Gent nog op een extra aanvaller.

De supporters van De Buffalo's wachten al even vol ongeduld op een nieuwe spits. Laurent Depoitre is immers blessuregevoelig en zomeraankoop Gianni Bruno heeft zich niet kunnen doorzetten na een vroege afwezigheid, terwijl goudhaantje Tarik Tissoudali op de Afrika Cup zit en ook geen diepe puntaanvaller is. Het Nieuwsblad weet dan ook dat het Gentse bestuur haar pijlen nog richt op een aanvallende versterking. Wie dat moet worden, is voorlopig onduidelijk.

Vrijdag pakte Gent wel al uit met de komst van Jordan Torunarigha, een Duitse verdediger van Hertha BSC die afgelopen zomer nog op de Olympische Spelen actief was. Op papier zou de linkspoot een aanwinst kunnen zijn, al heeft HNB een klein onzekerheidje opgemerkt. Afgelopen donderdag blesseerde Torunarigha zich immers nog op de training bij Hertha, nota bene in een duel met Rode Duivel Dedryck Boyata. Het zou niet al te ernstig zijn, maar de komende dagen moeten daar meer licht over scheppen.