'Lukaku kan op één voorwaarde terugkeren in Chelsea-selectie'

'Lukaku kan op één voorwaarde terugkeren in Chelsea-selectie'

04-01-2022 07:58
28

Romelu Lukaku kan terugkeren bij Chelsea, aldus The Athletic. Chelsea-manager Thomas Tuchel heeft met de spits gesproken naar aanleiding van zijn interview in Italiaanse media, waarin hij aangaf niet gelukkig te zijn met zijn rol in Londen. Onder één voorwaarde kan Lukaku terugkeren in de selectie.

Tuchel probeerde de aandacht van de situatie af te leiden door vooral te praten over de topper tegen Liverpool, waar Lukaku overigens niet voor geselecteerd was, maar ontkwam er simpelweg niet aan om er iets over te zeggen. Tuchel liet weten niet blij te zijn met de woorden van Lukaku, die vooral onbegrip heeft gewekt bij Chelsea. "Ik sprak met een van de spelers en vroeg hem of iemand het opnam voor Lukaku. Hij zei nee. Geen van hen kan geloven dat hij dit heeft gedaan", zegt een anonieme bron tegen The Athletic

Maandag is er gesproken tussen Tuchel en Lukaku. De Rode Duivel kan wat de Duitser betreft terugkeren, maar onder één voorwaarde: hij moet publiekelijk zijn excuses aanbieden. Doet Lukaku dat, dan wordt hij mogelijk weer bij de wedstrijdselectie gehaald voor de League Cup-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur van aankomende woensdag.

Lukaku tekende in augustus 2021 een vijfjarig contract bij Chelsea, dat circa 115 miljoen euro voor hem betaalde aan Internazionale.