De Ketelaere scoort en mag drie minuten later juichen: 'Tijdwinnen van de VAR'

23-12-2021 22:00
2

In de laatste kwartfinale van de Beker van België is Club Brugge vlak voor de rust op voorsprong gekomen tegen Oud-Heverlee Leuven. Charles De Ketelaere deed de netten trillen, maar het duurde een tijdje alvorens Club Brugge echt het doelpunt mocht vieren.

De VAR wilde zeker zijn dat De Ketelaere niet buitenspel stond. Het duurde evenwel iets langer dan verwacht alvorens er een ultiem oordeel kwam. Uiteindelijk besliste de arbitrage om het doelpunt van De Ketelaere te laten tellen.

Door het lange uitblijven van een beslissing van de VAR kregen we in het Jan Breydelstadion een lange blessuretijd. Daarin scoorde Eder Balanta nog de 2-0.

KAS Eupen, KAA Gent en RSC Anderlecht hebben zich al geplaatst voor de halve finales van de Beker van België. Ze krijgen het gezelschap van Club Brugge of Oud-Heverlee Leuven. De loting voor de halve finales is donderdagavond.