In de hoek waar de klappen vallen: Beerschot moet Radic missen tegen Anderlecht

In de hoek waar de klappen vallen: Beerschot moet Radic missen tegen Anderlecht

20-12-2021 22:17
4

Zoals gewoonlijk heeft het parket van de Belgische voetbalbond zich maandag over enkele rode kaarten van het voorbije weekend gebogen. Dat heeft K. Beerschot V.A. geen goed nieuws opgeleverd. Hoogstwaarschijnlijk moet het Stipe Radic missen tegen RSC Anderlecht

Afgelopen zaterdag zag Beerschot opnieuw zwarte sneeuw. Niet alleen verloor het thuis met 0-2 van KV Oostende, daarnaast moest Radic tien minuten voor affluiten gaan douchen. Het bondsparket heeft de beelden bekeken en stelt volgende straf voor: twee speeldagen schorsing, waarvan eentje effectief. Bovendien zou hij 1500 euro boete moeten ophoesten. De Ratten hebben wel nog de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen die voorgestelde sanctie.

Zoals het er nu naar uitziet, zal Beerschot het op de volgende speeldag echter zonder Radic moeten doen. Dat scheelt een serieuze slok op de borrel, aangezien de Kroaat zich onder Javier Torrente heeft opgewerkt tot steunpilaar, na een nochtans schutterige start van het seizoen. Komende maandag moet Beerschot weer aan de bak. Dan kijkt het op het Kiel Anderlecht in de ogen.