Simons en De Fauw-time, ongeziene ommekeer in Zulte Waregem - KV Mechelen

18-12-2021 20:27
8

Zulte Waregem heeft haar eerste match zonder Francky Dury winnen afgesloten. Na 90 minuten stond het nog 1-2 achter tegen KV Mechelen, maar door een onwaarschijlijke blessuretijd won Essevee met 3-2 van Malinwa.

KV Mechelen kwam zowel in de eerste helft als in de tweede helft op voorsprong tegen Zulte Waregem, maar dat was onvoldoende voor de zege. Jelle Vossen wiste eerst de openingsgoal van Kerim Mrabti uit. Ook de goal van Nikola Storm was onvoldoende voor een Mechelse zege.

In de blessuretijd werd de match immers helemaal op haar kop gezet. Dion De Neve scoorde in de 91e minuut de 2-2. Maar het werd nog mooier voor Zulte Waregem. Jean-Luc Dompé knalde Essevee naar een zege.

De eerste wedstrijd na het tijdperk Francky Dury bij Zulte Waregem zal niet snel vergeten worden. De eerste zege voor het duo Timmy Simons en Davy De fauw is meteen een feit. Zulte Waregem krijgt onderin een klein beetje ademruimte.