KV Mechelen kan niet scoren tegen Union, Vrancken toch tevreden

KV Mechelen kan niet scoren tegen Union, Vrancken toch tevreden

12-12-2021 20:04
1

KV Mechelen is er zondag niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Het verloor met 2-0 van Union en wist niet te scoren, tot ongenoegen van trainer Wouter Vrancken.

De trainer van Malinwa zag dat er meer inzat tegen Union. "We waren gewoon niet efficiënt vandaag", reageerde hij op de officiële kanalen. "De eerste helft speelden we degelijk, maar we waren iets te zenuwachtig aan de bal. We benutten de ruimtes – die er wel lagen – niet. Of toch te weinig. We kregen kansen genoeg."

Een doelpunt viel er echter niet. "Als je niet scoort, dan kan je niet winnen. Dat is dé voetbalwet. Onze prestatie was zeker goed. Het is gewoon jammer voor de ploeg, want de jongens hebben er alles aan gedaan. Daar kan ik niet ontevreden over zijn", klinkt het.

Veel wisselmogelijkheden had Vrancken ook niet tegen Union. "Het klopt dat ik geen aanvallende spelers op de bank had zitten. Het had geen zin om zomaar te wisselen, zonder een doel. De jongens die gespeeld hebben, hebben goed gespeeld. Dus niet kunnen wisselen, kan geen excuus zijn. We hebben gewoon onze momenten niet gepakt vandaag. En die momenten waren er echt genoeg."