Beerschot verliest opnieuw, Eupen houdt de drie punten aan de  Kehrweg

Beerschot verliest opnieuw, Eupen houdt de drie punten aan de Kehrweg

11-12-2021 20:24
6

Beerschot heeft zaterdag voor de derde speeldag op rij verloren. Ditmaal ging het de boot in bij KAS Eupen. De Panda's haalden het met 1-0.

Beerschot wilde na de verloren derby tegen Antwerp de rug rechten. Dat moest tegen Eupen gebeuren dat met een 2 op 21 aan de match begon. In de openingsfase kregen beide ploegen kansen, maar scoren bleef voor Eupen en Beerschot een lastige opdracht. Bij de Ratten waren het vooral Vaca en Suzuki die de kansen lieten liggen.

Na 34 minuten brak het missen van kansen Beerschot heel zuur op. Nuhu schilderde een corner tot bij Agbadou, die Vanhamel verschalkte. De 1-0 tussenstand was tegen de verhoudingen in, maar trok men zich bij Eupen natuurlijk niets van aan.

In de tweede helft kregen we een pak minder te zien in de Oostkantons. Eupen verdedigde succesvol de voorsprong en Beerschot vond maar geen gaatje om langszij te komen. Zo verloor Beerschot opnieuw en kon Eupen na zeven matchen eindelijk nog eens proeven van de overwinning.