Hazard maakt geen indruk bij Rode Duivels: Het was triestig om te zien

Hazard maakt geen indruk bij Rode Duivels: "Het was triestig om te zien"

14-11-2021 16:30
23

De Rode Duivels zijn er zaterdag in geslaagd om te winnen van Estland en zich zo te kwalificeren voor het WK. Helemaal overtuigend was het echter niet. Al zeker niet de prestatie van Eden Hazard, die bijzonder veel moeite had.

De kapitein van onze nationale ploeg kreeg bij de Rode Duivels nog eens speelminuten, maar had het moeilijk om zich te onderscheiden. Dat vond ook Peter Vandenbempt. "Eigenlijk was de prestatie van de aanvoerder nog erger dan de tegengoal. Hazard verstopte zich niet en wou acties maken, maar het was triest om te zien", vertelt hij bij Sporza.

Dat Hazard ook flink wat wedstrijdritme mist, speelt volgens Vandenbempt zeker een rol. Hij hoopt dan ook dat Hazard binnenkort toch weer minuten krijgt. "Enkel zo kunnen we zien of hij weer in de buurt kan komen van de Hazard van het WK 2018", geeft Vandenbempt aan.

En dat kan bij Real Madrid zijn of een andere ploeg. "Als het in de zomer nog altijd uitzichtloos is voor Hazard, kan hij nog altijd naar een goeie club verhuizen. Dan heeft hij nog genoeg tijd om wedstrijdfit te geraken tegen het WK in november", besluit Vandenbempt.