De Ketelaere moet nog een seizoen bij Club Brugge blijven

"De Ketelaere moet nog een seizoen bij Club Brugge blijven"

07-11-2021 13:00
7

Charles De Ketelaere wordt gevolgd door heel wat Europese topclubs. Talentscout Urbain Haesaert hoopt vooral dat hij voorzichtig is. Een te grote transfer kan zijn carrière kraken.

"Charles is een héél groot talent, maar hij moet zich nog ontwikkelen", aldus de ex-scout van van Ajax bij Het Laatste Nieuws"Natuurlijk wil zijn makelaar hem naar AC Milan, Real Madrid of Chelsea brengen, maar vanop de bank kan je jezelf onmogelijk ontwikkelen. En dat zou heel ongezond zijn voor zijn carrière."

Haesaert wil liefst zelfs helemaal geen transfer zien. "Daarom raad ik Charles aan om nog een seizoen bij Club Brugge te blijven. Een heel goeie club, die zich fantastisch manifesteert. Je weet dat je beter wordt en dat je speelt. De accommodatie is prachtig en er is een goeie achterban. De jonge spelers die recent vroeg vanuit België naar een topclub vertrokken zijn… Ga maar eens na wie er van hen speelt."

Eerder deze week raakte bekend dat een Engelse topclub al de eerste contacten heeft gelegd met Club Brugge. Een zomertransfer lijkt hoe dan ook nog moeilijk te vermijden.