Priske voor Anderlecht: “Naar mijn gevoel staat groep Antwerp nog 100% achter mij”

Priske voor Anderlecht: “Naar mijn gevoel staat groep Antwerp nog 100% achter mij”

06-11-2021 08:12
3

Na de 0-3 nederlaag van Antwerp tegen Fenerbahçe in de Europa League wordt de positie van Brian Priske in vraag gesteld. De oefenmeester zelf maakt zich alvast nog geen zorgen.

Tijdens een persconferentie sprak de Deen over zijn situatie. Zondag wacht de topper tegen Anderlecht. “Of ik schrik heb voor de gevolgen van een eventuele nieuwe nederlaag? Ik heb nooit schrik. Ik ben totaal niet bezig met wat eventueel zou kunnen gebeuren. Het enige wat voor mij telt, is mijn spelers zo goed mogelijk voorbereiden op zondag", citeert Het Laatste Nieuws Priske.

Priske vindt dat de groep nog achter hem staat. “Naar mijn gevoel staat de groep trouwens nog voor de volle honderd procent achter mij. Dat er tegen Fenerbahçe een zekere gelatenheid was? Daar heb ik niks van gemerkt. Ach, ik zit 25 jaar in het profvoetbal en weet hoe het werkt. Er wordt altijd gezocht naar negatieve dingen, maar er zijn ook positieve zaken aan te stippen. Per slot van rekening staan we momenteel derde met een halve nieuwe ploeg.”