Onuachu staat op bij KRC Genk: Heb nooit aan mezelf getwijfeld

Onuachu staat op bij KRC Genk: "Heb nooit aan mezelf getwijfeld"

01-11-2021 20:15
4

KRC Genk heeft afgelopen weekend een pak vertrouwen geboekt en won met maar liefst 2-6 van Zulte Waregem. Eén van de uitblinkers in die wedstrijd was Paul Onuachu, die na een periode van droogte toch nog eens wist te scoren.

Onuachu had een paar moeilijke weken achter de rug en leek in een vormcrisis te zitten. Tegen Essevee kon hij toch nog eens scoren, tot groot jolijt van de Genk-fans. "Ik heb die mensen de laatste weken ontgoocheld", gaf Onuachu aan bij Het Laatste Nieuws. "Zij verwachten doelpunten van mij en die heb ik hen niet kunnen geven. We zaten als groep in een dalletje, daarom dit extra deugd."

Hier en daar gaf men aan dat Onuachu aan zichzelf zou twijfelen, maar dat spreekt de Nigeriaan categoriek tegen. "Ik heb eigenlijk nooit aan mezelf getwijfeld", spreekt hij duidelijke taal. "Ik wil ook de coach bedanken, want hij is mij blijven het vertrouwen geven."

Zo lijkt ook de moeilijke periode van KRC Genk nu voorbij te zijn, althans dat hoopt Onuachu toch. "Elke ploeg gaat door een moeilijke periode, maar ik hoop dat dit de week van de ommekeer was voor Racing Genk", besluit hij.