Dossevi mist nu ook topper in de Ghelamco Arena

Dossevi mist nu ook topper in de Ghelamco Arena

26-10-2016 13:20

Pech voor Standard Luik en trainer Aleksander Jankovic. De Rouches zullen het ook op bezoek bij KAA Gent moeten stellen zonder sterkhouder Mathieu Dossevi. De Frans-Togolese middenvelder liep in het Europa League-duel tegen Panathinaikos een liesblessure op en miste daardoor ook al het duel tegen Waasland-Beveren.

Zijn afwezigheid wordt dus nog even verlengd. Dat liet Jankovic weten op de persconferentie voorafgaand aan het duel. De aanvallende middenvelder is een sterkhouder in het Luikse elftal. Daarnaast zal ook Jean-Luc Dompé niet van de partij zijn.

Ook voor Milos Kosanovic, die maandag zijn terugkeer vierde bij de beloften, komt de partij nog te vroeg. "Het is een kwestie van weken of zelfs dagen," zei Jankovic daarover. "Zijn terugkeer werd oorspronkelijk gepland voor na de internationale doorbraak. Het kan eerder zijn, maar we zullen zeker niets overhaasten."

Over Darwin Andrade zal pas na de training woensdag een besluit worden genomen. Standard ziet wel Fai Collins terugkeren uit schorsing.