'Jaren gestreden voor Champions League met Brugge en nu geniet ik er niet van'

'Jaren gestreden voor Champions League met Brugge en nu geniet ik er niet van'

22-10-2016 22:08

Jaren speelde Víctor Vázquez voor Club Brugge, nooit speelde hij 'echt' kampioen. Vorig seizoen vertrok hij naar Cruz Azul en pakte Blauw-Zwart wel de titel. Bij de Spanjaard wringt dat toch een beetje. Al is hij natuurlijk wel blij voor zijn ex-club.

"Ik heb het Michel vaak genoeg gezegd: Ik heb er al die jaren mee voor gestreden en nu Club eindelijk Champions League speelt, kan ik er niet van genieten. Maar ik ben blij voor Club. Oké, het is jammer dat ze nog geen punt konden pakken, maar ze hebben tenminste de kans om zich te tonen op het allerhoogste niveau. Dat kunnen veel andere clubs niet zeggen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Terwijl Vázquez in Mexico zat, vierde Club Brugge in mei van dit jaar de titel. ""Pfff... Stop het. (lacht) Nog zoiets waar ik jaren naar verlangd heb. Ik was er dan wel niet bij, maar ik vind wel dat ik deel uitmaak van het kampioenenteam, tenslotte heb ik nog een halfjaar meegespeeld. Ook al heb ik met de Play-Offs natuurlijk de bepalende fase gemist."