Vazquez geeft transfergeruchten toe: Er was contact met Standard

Vazquez geeft transfergeruchten toe: "Er was contact met Standard"

21-10-2016 11:00

Victor Vazquez was lange tijd een publiekslieveling bij Club Brugge, maar nu moet hij het mooie weer maken bij Cruz Azul. Vazquez is echter ongelukkig in Mexico: hij speelt er nauwelijks. Dat weet ook Standard.

In de slotweek van de transfermercato klonk het gerucht dat Standard de Catalaan wilde binnenhalen. Vazquez bevestigt inderdaad dat er iets was, maar hij heeft nooit aan tafel gezeten met Standard. "Er was contact, maar het is nooit concreet geworden. Ze vroegen of ik geïnteresseerd was om Cruz Azul te verlaten, omdat ze gehoord hadden dat ik niet echt gelukkig was in Mexico. Ik heb vriendelijk bedankt, het was niet het moment om te vertrekken", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Vazquez hoopte natuurlijk dat hij zou kunnen doorbreken bij Cruz Azul. Ook in de laatste maanden blijft hij echter ver onder zijn topniveau. "Ik heb het inderdaad moeilijk. Ik speel graag snel, maar alles gaat hier trager. Door de droge velden en er is ook een andere stijl. Het is aan mij om me aan te passen, maar op dit ogenblik haal ik mijn niveau niet."