OFFICIEEL: Man City ruimt selectie op en stalt Nasri in Spanje

OFFICIEEL: Man City ruimt selectie op en stalt Nasri in Spanje

31-08-2016 15:38

Samir Nasri speelt dit seizoen in de Spaanse Primera Division. De 29-jarige Franse middenvelder stapt over van Manchester City naar Sevilla. Beide clubs bevestigden de deal woensdagmiddag.

Nasri werd dinsdagavond al op het vliegveld van Sevilla gesignaleerd en dat bleek niet zonder reden. De Spanjaarden hebben met City een akkoord bereikt over de huur van Nasri voor één seizoen. De verbintenis van Nasri in het Etihad Stadium loopt nog tot medio 2019, maar bij de ploeg van Josep Guardiola was er geen plek meer voor hem.

Afgelopen weekend maakte Nasri nog wel minuten in het met 3-1 gewonnen duel met West Ham United. Een kwartier voor tijd viel hij in voor aankoop Nolito. Bij Sevilla vult hij de plek op van Yevhen Konoplyanka, die dinsdag verrassend overstapte naar Schalke 04. De Spanjaarden spelen dankzij de Europa League-winst van vorig seizoen in de Champions League. Daarin zijn Juventus, Olympique Lyon en Dinamo Zagreb de tegenstanders.

Manchester City is druk bezig de selectie op te ruimen. Eerder op de dag werd bankzitter Wilfried Bony al verhuurd aan Stoke City.