'KV Oostende moet vrezen voor vertrek van basispion na interesse uit Engeland'

'KV Oostende moet vrezen voor vertrek van basispion na interesse uit Engeland'

16-08-2016 10:15

KV Oostende haalde met onder meer Silvio Proto en Adam Marusic al een pak versterkingen naar de club. De kustploeg ziet mogelijk toch nog een sterkhouder vertrekken. Er is heel wat interesse voor Andile Jali.

De Zuid-Afrikaan speelde door een enkelblessure dit seizoen nog geen wedstrijd bij KVO. De kans bestaat dat hij ook geen wedstrijd meer speelt voor het weireldploegsje. Het Nieuwsblad weet dat een ploeg uit de Engelse The Championship interesse toont in de Zuid-Afrikaanse middenvelder. En laat Engeland nu net de droombestemming zijn van Jali.

De middenvelder fluisterde de krant nochtans toe dat hij zeker blijft. Al is dat mogelijk blufpoker. KV Oostende lijkt niet geneigd te zijn om Jali zomaar te laten gaan. Het kan nog een optie lichten in zijn contract, waardoor hij aan de club verbonden blijft tot medio 2018. Daarna kan KV Oostende gerust doorvragen. Het zou zelfs om enkele miljoenen gaan. KVO kon de kern grotendeels bij elkaar houden in de zomertransferperiode. Tot dusver was Jordan Lukaku de enige sterkhouder die vertrokken is.