Raman krijgt meteen eerste basisplek van Ferrera bij Standard

Raman krijgt meteen eerste basisplek van Ferrera bij Standard

31-07-2016 13:40

Standard Luik en Westerlo beginnen zondagmiddag aan hun eerste competitiewedstrijd voor het nieuwe seizoen. Na de verloren Supercup is het eigenlijk al van moeten voor Yannick Ferrera. Hij besloot om nieuwe aanwinst Benito Raman meteen een kans te geven. 

Ferrera heeft na de verloren Supercup besloten om zijn basiself door elkaar te gooien. Zo begint Collins Fai op de bank, Reginal Goreux krijgt zijn plekje op de rechtsachter. Ook Ibrahima Cissé verdwijnt naar de bank. Hij wordt vervanger door Eyong Enoh. De grootste verrassing is vooraan te vinden. Ferrera heeft besloten om Raman meteen een basisplek te geven bij Standard. Hij moet opnieuw een droomkoppel vormen met Ivan Santini. Farouk Miya moet zich tevreden stellen met een plaatsje op de bank. Ook nieuwe aanwinst Isaac Mbenza begint op de bank.

Bob Peeters moet dit seizoen de degradatie zien te ontlopen met Westerlo. Daarvoor werden een aantal spelers gehaald. De coach van de Kemphanen geeft ook enkele nieuwe jongens meteen een kans. Elton Acolatse en Sylver Ganvoula kregen een basisplek van Peeters. Andere nieuwe aanwinsten, zoals Michaelis Manias en Nicolas Rommens, zitten op de bank.