Kums nuanceert zijn uitspraken over transfer: ''Ik tel de dagen niet af''

Kums nuanceert zijn uitspraken over transfer: ''Ik tel de dagen niet af''

31-07-2016 10:56

Er wordt al lange tijd druk gespeculeerd over de toekomst van Sven Kums. De sterkhouder van AA Gent staat in de nadrukkelijke belangstelling van Napoli, de club van Dries Mertens. Kums wacht de zaken rustig af.

Kums liet al meermaals blijken dat hij zeer gecharmeerd is van de Italiaanse topclub. De 28-jarige middenvelder staat dan ook absoluut open voor een transfer. Hij hoopt op een transfer, maar voorlopig is hij nog altijd speler van de Buffalo's. "Napoli doet het rustig aan. En ook ikzelf blijf er rustig bij. De transferperiode duurt nog meer dan een maand. Het is niet zo dat ik de dagen zit af te tellen'', laat hij weten aan Het Laatste Nieuws.

De aanvoerder laat ook duidelijk blijken dat hij gelukkig is bij Gent. Hij zal dan ook zeker geen overgang forceren. "Iets nieuws zou plezant zijn, maar houd ook rekening met een scenario waarin ik blijf. Ik ben hier graag en voel veel appreciatie. Zo lang ik bij AA Gent speel, zal ik alles geven. En voor alle duidelijkheid: ik móet niet weg. Maar ik sluit ook niks uit'', besluit Kums.