'Engelse transfer voor Lombaerts in het gedrang na bod op Nederlander'

'Engelse transfer voor Lombaerts in het gedrang na bod op Nederlander'

25-07-2016 12:38

Watford heeft een bod van 7,2 miljoen euro uitgebracht bij FC Porto op Bruno Martins Indi. De verdediger mag deze zomer bij een goed bod vertrekken bij de topclub. Daarmee ziet Nicolas Lombaerts mogelijk een transfer naar Engeland door de vingers glippen.

Twee jaar geleden maakte Martins Indi nog voor 7,7 miljoen euro de overstap van Feyenoord naar FC Porto. Bij het accepteren van het bod van Watford maakt de Portugese club dus een half miljoen euro verlies op de Oranje-international. De 24-jarige verdediger wordt ook door andere clubs uit Engeland begeerd. Zo zijn Southampton en het Everton van Ronald Koeman geïnteresseerd.

Een transfer van Martins Indi betekent mogelijk slecht nieuws voor Lombaerts. De Engelse club voert ook gesprekken met de Rode Duivel, die wil vertrekken bij Zenit Sint-Petersburg. Als Watford besluit om Martins Indi over te nemen, zit een transfer naar Engeland er niet in voor Lombaerts. Anderlecht zal zich in de handen wrijven. De Brusselaars hopen namelijk nog steeds op de komst van Lombaerts.