OFFICIEEL: Dierckx kondigt vertrek naar Antwerp aan met mooie boodschap

OFFICIEEL: Dierckx kondigt vertrek naar Antwerp aan met mooie boodschap

04-07-2016 21:17

Club Brugge moet het volgend seizoen zonder Tuur Dierckx doen. De aanvaller heeft besloten om Blauw-Zwart te verlaten. Hij mag zich voortaan een speler van Antwerp noemen. Dat kondigde hij zelf aan via zijn Twitter.

De transfer leek al een lange tijd in de maak, maar nu is het ook officieel. Dierckx heeft besloten om Club Brugge te verlaten. Hij vertrekt naar Antwerp, waar hij zijn handtekening zette onder een vierjarig contract. Bij The Great Old zal hij dit seizoen strijden voor promotie naar Eerste Klasse. Dierckx kondigde zijn vertrek zelf aan met een mooie boodschap op Twitter. Iets later volgde de bevestiging van Club Brugge zelf.

Dierckx is een Brugs jeugdproduct en maakte in de zomer van 2013 de stap naar de A-kern van Blauw-Zwart. De eerste maanden van het afgelopen seizoen kreeg hij nog vaak zijn kans, maar hij belandde uiteindelijk op de bank. Dierckx had een contract tot medio 2017 en wilde dat niet meer verlengen. Club Brugge zag zich dus genoodzaakt om de publiekslieveling te verkopen. Bij Antwerp hoopt hij zijn carrière helemaal te kunnen lanceren.

Lees ook: Transferoverzicht: Jupiler Pro League zomer 2016-2017