Thiago aan het kanon bij Club Brugge: Ik verloor niet het vertrouwen

Thiago aan het kanon bij Club Brugge: "Ik verloor niet het vertrouwen"

25 april - 13:29
1

De ban is gebroken voor Igor Thiago. De Braziliaan kon woensdag eindelijk nog eens scoren voor Club Brugge en was daar duidelijk bijzonder blij mee.

"Ik ben heel blij dat ik vandaag terug scoorde", geeft hij aan bij de officiële website. "Om te scoren moet je dikwijls tijd nemen. Je moet hard werken, jezelf continu verbeteren iedere match. Vandaag lukte het uiteindelijk. Ik verloor niet het vertrouwen omdat ik enkele wedstrijden niet scoorde. Je moet gewoon kalm en relaxed blijven. De goals komen wel, dat is voetbal."

Thiago gaat nog volop voor de landstitel met Club. "We verdienen dit. We werken hard en we verdienen het op dit ogenblik. We hebben de kans om kampioen te worden, we moeten nu zo blijven verder gaan op dit elan. Alles is mogelijk in het leven, we moeten onszelf elke wedstrijd verbeteren zoals vandaag. Er wachten nog leuke wedstrijden."

Club speelt zondag op het veld van KRC Genk. Die partij wordt om 13u30 afgetrapt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.