Helemaal terug: Courtois viert comeback in de basis van Real Madrid

Helemaal terug: Courtois viert comeback in de basis van Real Madrid

4 mei - 14:27

Real Madrid staat zaterdagmiddag tegenover Cadiz. Op zich geen opvallende partij, al is er in de wedstrijd nu wel één opvallende terugkeer. Zo keert Thibaut Courtois na maanden blessureleed terug in de basis.

Courtois sloot eerder deze maand weer aan op de training bij Real Madrid, maar moest nog wachten op zijn eerste minuten. Eerder deze week zat hij nog in de kern voor de verplaatsing van de halve finales in de Champions League, maar kreeg Andriy Lunin de voorkeur. Tegen Cadiz mag Courtois nu onder de laat staan.

Voor onze landgenoot zijn het zijn eerste minuten van het seizoen nadat hij in augustus zich blesseerde met een scheur in de kruisbanden. Nu raakt Courtois toch nog op tijd klaar om mogelijk een titelfeest te vieren en misschien zelf in actie te komen in de Champions League.

De kans dat hij ook nog in actie komt op het EK is echter bijzonder klein. Eerder gaf de doelman namelijk al aan dat hij niet naar het toernooi zou trekken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.