Club Brugge-spits bevestigt transfergeruchten: Ze hebben geïnformeerd

Club Brugge-spits bevestigt transfergeruchten: "Ze hebben geïnformeerd"

30-06-2016 12:49

Nicolas Castillo heeft het goed gedaan in zijn thuisland Chili, maar toch zit een terugkeer naar Club Brugge er niet in. Club wil hem verkopen, en misschien wordt het Mexicaanse Cruz Azul wel de gelukkige.

Castillo wordt al een tijdje gelinkt aan de club waar ook Victor Vazquez actief is, maar er zou ook interesse zijn vanuit Spanje en Italië. Verder wil ook Catolica hem, dat is de club waar hij afgelopen seizoen aan werd verhuurd. Nu lijkt Cruz Azul aan het langste eind te trekken, Castillo spreekt in ieder geval zeer lovend over die club.

"Het is duidelijk dat ze naar mij geïnformeerd hebben. Ze hebben gevraagd naar de prijs en dergelijke zaken. Cruz Azul is een grote club, die bekend is over de hele wereld. Ik zou er dus wel willen spelen", vertelt de Chileense spits aan Record. De vraag is echter wat Club nog zal krijgen voor de spits: zelf betaalde het drie miljoen euro, het hoopt stiekem om nog winst te maken op de spits. Recent zette hij nog een strafschop om in de finale van de Copa America, zo is hij toch opnieuw in beeld geweest.