OFFICIEEL: Spits die nooit voor samba heeft gezorgd verlaat Club Brugge

OFFICIEEL: Spits die nooit voor samba heeft gezorgd verlaat Club Brugge

30-06-2016 09:10

De kogel is door de kerk: Leandro Pereira verlaat Club Brugge. De Braziliaanse spits keert terug naar Palmeiras. Pereira kon nooit aarden in het Jan Breydelstadion. De Brazilianen kondigden de transfer via de clubwebsite. Pereira wordt een jaar uitgeleend door Club Brugge.  

Pereira mag zich terug spits van Palmeiras noemen. "Ik ben erg blij", geeft de Braziliaan aan op de clubwebsite. "Ik heb altijd gedacht dat ik zou terugkeren. Maar toen Alexander Mattos (directeur van Palmeiras, nvdr.) belde, heb ik niet getwijfeld. Hier droomde ik al een tijdje van. Ik had het gevoel dat mijn verhaal hier nog niet gedaan was. Ik hou van Palmeiras en wil samen met de club trofeeën winnen."

Tijdens zijn eerste passage bij Palmeiras speelde Pereira dertig wedstrijden en scoorde ook tien doelpunten. Bij Club Brugge bleef de teller op nul doelpunten staan. "Ik volgde Palmeiras vanuit België. 's Morgens stond ik op om de wedstrijden te bekijken. En wanneer het kon, juichte ik gewoon mee", besluit Pereira, die in de loop van donderdag nog bij de groep aansluit.